Johku-tilin luontiprosessi toimii niin että annettuun sähköpostiin lähtee vahvistuskoodi. Tämän koodin syöttämisen jälkeen pitää vielä viimeistellä tili ja hyväksyä ehdot.

Jos käyttäjä kuitenkin toteaa ettei haluakaan jatkaa tilin luontia - ehkä sposti on ollut väärä tai jotain muuta - niin prosessia ei voi keskeyttää. Valikkoon jää "Viimeistele tilisi" joka mahdollistaa mm. sen että joku toinen voi viimeistellä tilin jos tietokone on yhteiskäytössä.
Tähän tarvittaisiin vähintään "Peruuta" nappi, ja ehkä myös aikaraja jonka puitteissa tili on viimeisteltävä (umpeuduttua valikko palaa normitilaan Kirjaudu)